210 5728803

Η Εταιρεία

Η ΜΙΚΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ Ε.Π.Ε. είναι μια κατασκευαστική εταιρεία με 40 χρόνια παρουσία και ειδίκευση στον εξοπλισμό και την διακόσμηση Χώρων Μαζικής Εστίασης και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

 

Διεκδικούμε και κατέχουμε ένα μεγάλο όσο και ποιοτικό μερίδιο στην αγορά, έχοντας παρουσιάσει έργα μεγάλης εμβέλειας καθώς και πληθώρας εξειδικευμένων χρήσεων στον χώρο των Ξενοδοχειακών Μονάδων, Νοσοκομείων, Πλοίων, Καταστημάτων καθώς και σε Ειδικές Οικιακές και Διακοσμητικές Κατασκευές με την κατασκευή και προμήθεια : Ψυκτικών Θαλάμων, Εξοπλισμού Μαγειρείου - Κουζίνας - Εστιατορίου - Self Service Μπουφέδων - Βιτρίνων - Show Kitchen - Βar.

 

Στην οδό Φιλικών 63 όπου και εδρεύει η ΜΙΚΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ πετυχαίνουμε μετά την πολυετή πείρα μας στην μελέτη και την κατασκευή, άριστη παραγωγή, λειτουργικές λύσεις, άψογο σχεδιασμό και ποιότητα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές έχοντας ήδη πιστοποιηθεί με ISO 9001 από το 1999.

 

Τα προϊόντα που παράγουμε αλλά και αυτά που εμπορευόμαστε, είναι κατασκευασμένα με όλες τις προδιαγραφές, ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης  και ασφαλείας τροφίμων HACCP και ISO 9001.

 

Στον χώρο της έκθεση της εταιρείας ΜΙΚΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ παρουσιάζουμε όλα τα παραγόμενα προϊόντα μας, αλλά και τα προϊόντα που εισαγάγουμε από Ευρωπαϊκούς Οίκους, καθώς και τμήμα πωλήσεων, μελετών- σχεδιασμού και service έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι την σύγχρονη τεχνολογία να δίνουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση στα πλαίσια του επαγγελματικού τους αντικειμένου.

 

Τέλος έχοντας τμήμα ξυλουργείου με επιπλοποιούς είμαστε σε θέση να σας δώσουμε συνολικές λύσεις για τον χώρο σας σε ότι αφορά το ξύλο.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας παρέχουμε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μας  ζητήσετε. Παραμένουμε στην διάθεση σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

μιλήστε μας για το project σας

επικοινωνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Φιλικών 63
Περιστέρι, ΤΚ 12131

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 5728803

FIND US ON SOCIAL

© All rights reserved, developed by Jetnet